Nieuws

03 juli 2016

Uitreiking van het allereerste jeugdvakantiepaspoort op obs De Akkers

Het eerste jeugdvakantiepaspoort van dit jaar is feestelijk uitgereikt op obs De Akkers.
De kinderen werden verrast met een leuk feest. Onder luid gejuich namen de leerlingen de eerste exemplaren van het Jeugd Vakantiepaspoort 2016 in ontvangst.

Uitreiking van het allereerste jeugdvakantiepaspoort op obs De Akkers
Ook alle andere basisschoolkinderen in Rotterdam krijgen hun paspoortjes via school uitgereikt. Dat wordt een zomervakantie vol pret! Met hun Jeugd Vakantiepaspoort kunnen kinderen op reis naar 143 bestemmingen: van musea tot zwembaden en van topattracties tot creatieve workshops en kinderboerderijen. Daar krijgen ze van zaterdag 9 juli tot en met zondag 21 augustus gratis toegang of flinke korting met hun vakantiepaspoort. En dit jaar is er voor alle kinderen ook nog een supertof extra cadeautje: de SPEEL!kaart van Rotterdam, waarmee hun reis nóg leuker en makkelijker wordt.

 

Stempels sparen
Op elke bestemming die ze bezoeken krijgen de kinderen een stempel in hun Jeugd Vakantiepaspoort. Bij tien stempels kunnen ze tegen betaling maximaal 2 waardebonnen kopen. Deze waardebonnen zijn in te ruilen tegen een toegangskaart voor Diergaarde Blijdorp, attractiepark Duinrell of een voostelling bij het Hofpleintheater. Zo hebben kinderen ook na de zomervakantie nog volop pret met het Jeugd Vakantiepaspoort.

 

Coole schoolreis
Daarnaast is er via het Jeugd Vakantiepaspoort een compleet verzorgde schoolreis te winnen voor de hele school; die gaat deze keer naar Vogelpark Avifauna. Alle informatie over hoe kinderen kans kunnen maken om de held van de school te worden, staat op de site jeugdvakantiepaspoort.nl. Hier kan je ook worden gezocht naar bestemmingen en activiteiten.

 

 

De volgende filmp is zeer de moeite waard om te bekijken

https://www.youtube.com/watch?v=qBTKH2RRwsM