Groep 5

Angela Hilboesen

Werkdagen: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag

 

 

BERICHTEN

10 jul 2024 - Laatste schooldag groep 6
Preview foto En toen zat het schooljaar erop! 

Bedankt voor het schooljaar lieve, grappige, slimme, eigenwijze, ondeugende en soms ook wel stoute DOERAKKEN!
Wat hebben we veel gedaan, gelachen, geleerd en bereikt met elkaar. Weer een jaar om nooit te vergeten. 
Einde schooljaar 2023-2024, einde groep 6. Jullie gaan over naar groep 7. De juf gaat naar groep 5. Gelukkig komen wij elkaar nog vaak genoeg tegen
Ik ga jullie missen!

Aan het einde riep er nog iemand: "Juf, nog even een groepshug”

Dit zegt genoeg!


03 jul 2024 - Kijk naar de afscheidsmusical van groep 8
Preview foto Kijken naar de afscheidsmusical van groep 8.

Wat was dit leuk om te zien en wat heeft groep 8 dit goed gedaan!


28 jun 2024 - Afscheid van juf Conny
Preview foto Vandaag hebben wij afscheid genomen van juf Conny. De groepen 6-7-8 hebben een abc voorgelezen, geheel gemaakt over juf Conny. Geniet van uw pensioen!

27 jun 2024 - Dagje Scheveningen
Preview foto Leuke en gezellige dag op het strand. De kinderen gingen in groepen verschillende onderdelen/ spellen af. Hierbij moesten zij steeds samenwerken om het doel te behalen. Aan het einde van de ochtend nog een lekkere bak patat en toen moe en voldaan terug naar school. Dit geheel te danken aan de ABN AMRO Foundation. Wat een bijzondere ervaring.

26 apr 2024 - Koningsspelen ontbijt
Preview foto Koningsspelen ontbijt 2024

De dag begonnen met het Koningsspelen lied op het schoolplein. Daarna lekker en gezellig samen gaan ontbijten in de klas. Het was weer een lekker ontbijt. Wat een gezellige momenten zijn dit!


18 apr 2024 - Circus Rotjeknor
Preview foto Uitstapje naar Circus Rotjeknor.

Wij hebben alleen maar lachende en blije gezichtjes gezien. Wat hadden de kinderen en lol en plezier met elkaar. Ze hebben er van genoten om de circus kunstjes te leren en te oefenen. Balanceren op een koord, jongleren met ballen en doekjes, fietsen op een éénwieler, lopen op een bal en nog veel meer. Aan het einde hebben de kinderen nog een korte voorstelling gegeven aan elkaar. Wat een plezierige en actieve ochtend. Ik heb echt acrobaten in de klas!


27 mrt 2024 - Paasviering in de speeltuin
Preview foto Wat een geweldige paasviering hebben wij gehad.

Even een keer heel anders. De groepen 6,7,8 gingen naar speeltuin De Vaan. Daar hebben de kinderen heerlijk gespeeld met elkaar. Ondertussen hebben de juffen een lekkere Paasbrunch gemaakt. Tussen het spelen door hebben de kinderen heerlijk zitten eten. Wat een geweldige en gezellige dag om zo samen Pasen te vieren.


26 mrt 2024 - Ramen versieren, thema lente
Wij willen de lente! Bij de vraag of de kinderen op het raam wilde verven kwam een harde en enthousiaste "jaaa". Belofte maakt schuld. De kinderen hebben het raam weer mooi versierd. Kijk hoe leuk en gezellig het raam er weer uitziet. Leuke lente bloemen en vlinders.

 

 


07 mrt 2024 - Schaatsen in de Uithof
Preview foto Wat een geweldig uitstapje hebben de kinderen van de groepen 6,7,8 gehad. Wij mochten dankzij het ABN AMRO Foundation schaatsen in de Uithof. Wat een geweldige en leuke ervaring voor onze kinderen. Veel kinderen hadden nog nooit geschaatst. Met wat vallen, opstaan en weer doorgaan zijn ze er allemaal gekomen. Wat hebben onze kanjers goed hun best gedaan. Veel vrijwilligers van het ABN hebben onze kinderen vandaag geholpen. Wat een leuke en bijzondere ervaring weer. De dag hebben we gezellig en lekker afgesloten door samen lekker patat met een snack te eten. Jammie!

13 feb 2024 - Naar het ABN Tennis Tournament in Ahoy
Preview foto Vandaag mochten wij naar het ABN AMRO Tennis Tournament in Ahoy. De kinderen hebben heel de ochtend  sportieve activiteiten/ spellen gedaan. Denk aan: tennisles, slaan en punten gooien, snelheidsspellen, activiteiten met rolstoeltennis en nog veel meer. Hierbij werden zij geholpen door de vele vrijwilligers van ABN. Tussendoor kregen zij fruit en nog een heerlijke lunch. Wat een leuke, leerzame en sportieve dag. Heel veel dank aan de ABN AMRO Foundation.

20 dec 2023 - Kerstdiner
Preview foto Vanavond hebben we weer ons jaarlijkse kerstdiner gehad. Wat zagen de kinderen er weer mooi en netjes uit. Wat waren er weer heerlijke gerechten en hapjes gemaakt door de ouders en wat was het gezellig om dit samen te vieren. De kinderen hebben er van genoten. Veel dank aan de ouders voor de heerlijke gerechten.

05 dec 2023 - Sinterklaas
Preview foto Sinterklaasfeest in groep 6!

Wat was het een leuk en gezellig feest. De kinderen vonden het toch wel erg spannend. Want dit jaar hebben de kinderen voor het eerst een surprise gemaakt. Dit was spannend om te maken, spannend om geheim te houden wie ze hadden getrokken, spannend om te wachten, maar vooral ook heel spannend om een surprise te krijgen. De kinderen hebben allemaal erg goed hun best gedaan. Ik heb echt de mooiste surprises gezien en de beste gedichten gehoord. Blije gezichten, lachende geluiden en vrolijke stemmetjes. Wat een top dag was dit lieve kinderen van groep 6.


27 nov 2023 - Rommelpiet
Preview foto Ondersteboven/ Rommelpiet heeft een fijn weekend gehad in groep 6

02 nov 2023 - Naar de Rotterdamse haven
Preview foto Naar de Rotterdamse Haven, Port Rangers. Met de bus langs de Rotterdamse haven. Aangekomen kregen de kinderen een speurtocht, gingen ze spellen doen die te maken hebben met de haven, hebben ze in een laboratorium een proefje gedaan (slijm gemaakt) en zijn ze tenslotte boten gaan spotten. Wat een leerzaam en leuke ochtend

31 okt 2023 - Halloween
Preview foto Vandaag hebben we overdag Halloween gevierd. De kinderen mochten verkleed komen om even een "gekke" dag te hebben. Vanavond was er voor de kinderen uit de groepen 6,7,8 een Halloween avond op school. Het thema dit jaar was het "gekkenhuis". De kinderen kwamen een speurtocht door deze griezelige school maken. Wat hebben we de kinderen kunnen laten schrikken en lachen. Wat een pret, lol en een fantastische dag en avond.

12 okt 2023 - Dierentuin Artis
Preview foto En weer hebben wij een leuk en bijzonder uitstapje.

Dit keer naar dierentuin Artis.

Dit uitstapje hebben wij te danken aan de ABN AMRO Foundation. Zij hebben het voor ons mogelijk gemaakt en georganiseerd dat wij opgehaald werden met een bus en naar dierentuin Artis konden gaan. Daarnaast kregen de kinderen nog een heerlijke lunch en ijsje aangeboden.

Hoe leuk is dit. Een heel andere stad en best ver weg. Een plek waar veel van onze kinderen nooit komen.

Een dierentuin doet het altijd goed. Ondanks de vele files en het bewolkte weer hebben de kinderen kunnen genieten van alle leuke dieren. Weer een leuke dag!


11 okt 2023 - Afsluiting Kinderboekenweek
Dit jaar was het thema van De Kinderboekenweek "Bij mij thuis". 

De hele week stond in het teken van de cultuur bij jou thuis en natuurlijk over alles wat met lezen te maken heeft.

In groep 6 hebben de kinderen allemaal een eigen verhaal geschreven. Daarna hebben de kinderen hun verhaal zelf voorgelezen aan de klas. Dit is een leermoment om iets te presenteren (hun verhaal) aan een volle klas. Het was soms best spannend, maar wat hebben de kinderen het goed gedaan.

Verder hebben we veel gelezen en natuurlijk zijn we weer boeken gaan halen in onze eigen schoolbibliotheek. Als afsluiting mochten de kinderen hapjes meenemen die met hun eigen cultuur te maken hebben. Zo konden we kennis maken met elkaars cultuur en gewoontes. We hebben genoten van de heerlijke hapjes.

De kinderen zijn ook verkleed naar school gekomen. Geheel in hun eigen cultuur en style. Zo leuk om te zien, wat zagen de kinderen er mooi uit.

Als cadeau kregen alle kinderen van heel de school een boek cadeau. Zo kunnen zij thuis ook fijn lezen. Want lezen is en blijft leuk en belangrijk voor de ontwikkeling van een kind.

Groep 6 kreeg het boek "Het Ministerie van Oplossingen".

De boeken zijn geschonken door het Jeugdeducatiefonds, onze dank daarvoor.

 

 


28 sep 2023 - Les Amfibieën en reptielen op de Kinderboerderij
Preview foto Wij hebben een leuke en leerzame les gekregen op de Kinderboerderij "De Molenwei".

Wij gingen er met de metro en tram naar toe. Dit was al een reis en een ervaring opzich.

Aangekomen op de boerderij zijn de kinderen eerst naar de dieren gegaan.

Bij alle dieren hoorde we; "Ahhhh". Vooral de geitjes in de geitenweide waren favoriet.

Toen moest de les waarvoor wij waren gekomen nog beginnen.

De les ging over Amfibieën en reptielen. De kinderen hebben veel geleerd over deze mooie en bijzondere beesten. Ze mochten zelfs sommige dieren aanraken, vasthouden, aaien of gewoon bekijken.

Wat hebben wij weer veel gezien, gehoord en geleerd.

Het was een top les en leuke ervaring.


08 sep 2023 - Schoolreis Walibi
Preview foto Jeeeeeh, vandaag gingen wij op schoolreisje.

Dit keer iets heel anders en heel nieuws. Wij zijn naar Walibi geweest.

Wat hebben de kinderen enorm genoten van dit leuke en bijzondere schoolreisje.

Gelukkig hadden we ook heerlijk mooi, warm en zonnig weer.

Hoe leuk en fijn om zo het schooljaar met je klas te beginnen.


14 apr 2023 - Schoolreis
Preview foto Wat een fantastische schoolreis!

De kinderen hebben zo genoten van deze schoolreis naar Duinrell.

Wat waren jullie (zoals altijd) weer leuk, lief en gezellig! En wat hadden we een geluk met het weer.

Wat een Top dag!


06 apr 2023 - Paasbrunch
Preview foto Paashazen Brunch

De kinderen hebben alles zelf geregeld. Tafels goed zetten, tafels versieren, tafels denken. 

Ik houd van deze kanjers! Daarna hebben we heerlijk, gezellig, samen zitten eten.

Wat was het weer lekker!


28 mrt 2023 - Bloemen verven op de ramen
Preview foto Bloemen verven op de ramen. Dit blijft altijd leuk om te doen. De kids hebben er van genoten en wat zien de ramen er weer gezellig en mooi uit. Laat de lente maar beginnen!

23 mrt 2023 - Uitstapje Stadhuis Rotterdam, Taaltrip Jinc
Preview foto Uitstapje naar het mooie stadhuis van Rotterdam. De kinderen kregen een rondleiding en uitleg over de zalen en wat de mensen daar allemaal doen. Hebben de raadsvergadering bijgewoond, de trouwzaal gezien en natuurlijk het balkon. Wat een bijzonder en mooi gebouw met mooie en bijzondere verhalen uit het verleden. Dit hele uitstapje stond in het tekenen van taal, woordenschat, betekenissen van woorden en de geschiedenis van het stadhuis. Een leerzame dag!

17 feb 2023 - Carnaval
Preview foto Carnaval, wat een fantastisch, gezellig en vrolijk feest!

Wij hebben weer een leuke dag gehad en wat hebben de kinderen genoten!


13 feb 2023 - Naar het ABN ARO Tennis Tournooi
Preview foto Een dag naar het ABN AMRO Tennis Tournooi in Ahoy (WTT). Een sportieve, leerzame en vooral super leuke dag. Veel tennis activiteiten, spellen, wedstrijd, training en heerlijke lunch. Dit alles hebben wij te danken aan de ABN AMRO Foundation en al hun vrijwilligers. Super veel dank voor jullie inzet. Jullie hebben onze kinderen een onvergetelijke, bijzondere en leuke dag gegeven.

22 dec 2022 - Kerstvakantie
Preview foto Groepsknuffel en nu lekker genieten van de Kerstvakantie!!!

We zien jullie weer in 2023!


14 dec 2022 - Foute Kersttruiendag
Preview foto Ook dit jaar doen wij weer mee aan de Foute Kersttruiendag

13 dec 2022 - Verven op het raam
Preview foto Niets is leuker dan samen gezellig te verven op het raam.

De ramen zijn nu mooi in winterse sferen, gezellig!


05 dec 2022 - Sinterklaas viering
Preview foto Vandaag een super Sinterklaasfeest mogen vieren met deze super groep. De kinderen hebben voor de eerste keer allemaal een surprise gemaakt. Ze zagen er heel erg mooi uit. De kinderen (en ouders) hebben allemaal goed hun best gedaan. Bij de surprises zaten ook heel mooie gedichten. Wat was het een leuke en gezellige dag! Ik ben trots op jullie!

24 nov 2022 - Uitstapje Wereldmuseum “Superstraat”
Preview foto Een fantastisch uitstapje naar het Wereldmuseum "Superstraat". Met de tram naar de stad, uitstappen en de Erasmusbrug overlopen. Dit was al een wauw voor de kinderen. Aangekomen bij het museum gingen de kinderen in groepjes de superstraat door. De Superstraat was zo mooi gemaakt en leek net een echte winkelstraat. De kinderen kregen bij verschillende huizen/ winkels opdrachten. Opdrachten in het teken van; mode, cultuur, verschillen, architectuur, koken, boodschappen, feesten etc. Het doel was om de culturen en verschillen binnen een straat te leren kennen. Dit geheel op een leuke en speelse manier. Zo gingen de kinderen kleding ontwerpen en kwam hun eigen poppetje (met zelf ontworpen kleren) tot leven en ging die dansend over het beeld. Ze gingen een stad bouwen met lego en recepten/ boodschappen zoeken. Zo leuk en leerzaam.

24 nov 2022 - Rommelpiet
Preview foto RommelPiet is in groep 6 geweest!

Helaas heeft hij dit jaar onze groep weer niet overgeslagen.

Alle spullen maar weer snel opruimen en daarna smullen van de lekkere chocolademunten en genieten van het cadeau. Dankjewel Sint en Piet!


09 nov 2022 - Nationaal schoolontbijt
Preview foto Heerlijk en gezellig ontbijten op school.

Altijd leuk, gezellig, lekker en natuurlijk heel belangrijk om goed te ontbijten.


31 okt 2022 - Halloween Fright Night op school!
Preview foto Maandag 31 oktober was er Halloween en fright night op school!

Overdag mochten de kinderen verkleed naar school toe komen en hebben we in de middag een Halloween knutsel circuit gehouden.

De groepen 6, 7 en 8 mochten 's avonds op school komen en liepen een route door de school.

Met hulp van een aantal leerkrachten, veel stagiaires, ouders en hulp van buitenaf hebben we de school omgetoverd tot een waar griezelfestijn!

We hebben vooral genoten, gelachen en gegild!

Op naar volgend jaar!


15 okt 2022 - Kinderboekenweek afsluiten met een speurtocht en koken!
Wat hebben we een leuke 1,5 week achter de rug. De Kinderboekenweek was echt top! Het thema was Gi-ga-groen en het klassenthema van groep 6 was, de Jungle. Vandaag hebben we de Kinderboekenweek afgesloten met een speurtocht door de school. De kinderen moesten de foto's van de leerkrachten zoeken die berwerkt waren en alles te maken hadden met de natuur. Hadden ze de foto gevonden dan moesten ze nog de vragen goed beantwoorden. Wat een leuke speurtocht! Terug in de klas hebben we de vragen nagekeken en besproken. Iedereen had het goed gedaan en kreeg als cadeau een leesboek. Wauw, het boek "Juf Braaksel", van Carry Slee. Daarna gingen we in de klas koken. De kinderen hebben alles zelf gedaan; groente wassen en snijden. Ze hebben een heerlijke groente soep en een pasta salade gemaakt vol met groente en fruit. Toen het eten klaar was zijn ze samen de tafels gaan denken en hebben we met heel de klas gezellig samen het eten opgegeten. Wat hebben jullie heerlijk gekookt, kokkies! Na het eten alles opruimen, afwassen en afdrogen. Wat ben ik weer trots op ze. Het was weer zo'n leuke en gezellige dag!

 


12 okt 2022 - Voorleeswedstrijd
Preview foto Speciaal voor de Kinderboekenweek hadden wij op school een voorleeswedstrijd. De voorrondes waren in de klas. Van elke klas gingen 3 kinderen door naar de finale. Tijdens de finale mochten mijn 3 toppers voorlezen voor de kinderen van groep 5,6,7,8. De beoordeling van de finale werd gedaan door de kinderjury; een kind uit iedere klas en juf Janet, onze hoofd bibliotheek juf. Alle kinderen hebben echt super goed hun best gedaan. Wij zijn heel erg trots op hun. Zo knap dat zij voor zoveel kinderen druven te lezen en het dan ook nog eens zo goed doen. Van elke klas is er 1 winnaar uit gekomen. Super gefeliciteerd toppers!

 


12 okt 2022 - Educatieve tuin/ natuurtuin De Enk
Preview foto Deze super week sluiten wij af bij natuurtuin De Enk. Speciaal voor de Kinderboekenweek mochten wij in de tuin een boek voorlezen. We zaten met de groep gezellig rond het kampvuur. Hoe gezellig is dat. Na het lezen van twee boeken kregen de kinderen lekker een appel en groene siroop. Tot slot zijn we door de tuinen het voetenpad gaan lopen. Wat heb ik toch een gezellige groep en wat was ook dit weer een super dag!

06 okt 2022 - Madurodam
Preview foto Een fantastische dag in Madurodam. De Abn Amro foundation heeft ons een geheel verzorgd uitstapje naar Madurodam gegeven. De groepen 6,7,8 werden opgehaald met een bus, kregen onder begeleiding van mensen van de Abn Amro een speurtocht door Madurodam en hebben nog heerlijk gegeten. Een lekker pizzabroodje, warm kaasbroodje fruit en drinken. Wat zijn wij verwend en wat was het ontzettend leuk en leerzaam. Super leuk om Nederland in het klein te mogen bewonderen. Wij zijn de Abn Amro foundation heel erg dankbaar!

05 okt 2022 - Opening Kinderboekenweek
Preview foto Jeeeh, vandaag was de opening van de Kinderboekenweek 2022. Thema dit jaar is Gi-Ga-Groen! Het heeft alles te maken met groen, natuur, dieren. Wat een leuk en leerzaam thema. Tijdens de opening hebben we gezellig met alle kinderen van heel de school het Kinderboekenweek lied gezongen en het dansje gedanst. De groepen kregen allemaal een groene envelop met hun klassenthema daarin. Spannend! Iedere groep gaat de komende dagen met dit thema aan de slag. Tot slot hebben we de feestelijke opening op het schoolplein afgesloten met nog een keer gezellig de muziek aan en dansen. Wat een gezellige opening van de Kinderboekenweek en start van de dag!

04 okt 2022 - TaalTrip door Rotterdam
Preview foto TaalTrip Jinc door Rotterdam met thema de Tweede Wereldoorlog. We gingen met de tram naar de stad en hebben daar veel mooie, oude gebouwen gezien. Gebouwen die te maken hebben met de Tweede Wereldoorlog of deze tijd hebben doorstaan. De kinderen zagen gebouwen en beelden als; het stadhuis, het oude postkantoor, de Coolsingel, de Koopgoot, het beeld van Zadkine, het beeld van Erasmus, de gebouwen van oude banken, de Markthal, de Kubuswoningen, het Potlood, de grote Bibliotheek, de Laurenskerk. 

Wow, wat een geweldige dag was dit! Wij zijn langs zoveel mooie en bijzondere plekken van Rotterdam gekomen en hebben onze mooie stad nog beter leren kennen. Wat hebben we genoten en veel geleerd.


21 sep 2022 - Verjaardag van de juf
Preview foto Wat voelde ik mezelf een super jarige en trotse juf. Heel de dag zat vol met verrassingen verzonnen door de kinderen zelf. Veel lieve en mooie woorden, cadeautjes, tekeningen, knuffels, kaartjes en berichtjes van kinderen en ouders. Dankjewel voor al dit liefs! Groep 6 die mij heeft verrast tijdens de kleine pauze en groep 6 en 8 tijdens de grote pauze. "Juf, ogen dicht en meekomen,... uhm oke,... en dan tussen allemaal zingende kinderen gezet worden. Top dag! Weinig gewerkt, veel plezier gehad, lekker gensoept, feest gevierd, bingo gespeeld, gelachen,... soms kan en mag zo'n dag gewoon.

13 sep 2022 - Yes, wij zijn groep 6
Preview foto De afgelopen dagen hebben de kinderen hard gewerkt aan een verjaardagskalender. Ik heb deze prachtige resultaten op de klassendeur gehangen, zodat we hier een jaar lang van kunnen genieten. Dit is toch gelijk leuk en gezellig binnen komen in onze groep 6, welkom allemaal!

08 jul 2022 - Laatste schooldag in groep 5
Het schooljaar 2021-2022 zit erop! Groep 5 is klaar! Wat een leuk en gezellig schooljaar was dit en vooral een fantastische groep kinderen. Ben ik toch even trots en blij dat ik samen met deze groep kinderen naar groep 6 mag. Vandaag nog gezellig samen gespeeld en afgesloten met een groepshug. Wij wensen iedereen een heel fijne, leuke en gezellige zomervakantie toe! Geniet ervan en tot 22 augustus in groep 6!

  


05 jul 2022 - Feestdag met Circus Rotjeknor
Preview foto Vandaag hadden we feest op school. Onze juffen/ meesterdag hebben we vandaag gevierd met Circus Rotjeknor.

Lopen over een koord, jongleren met ballen en doekjes, lopen op een grote bal, gooien met een diabolo, klimmen op een trap zonder dat iemand deze vast heeft, schotels hoog houden en nog veel en veel meer. De kinderen hebben in de ochtend acts geoefend. Tussen de middag stond er een patatkraam zodat we even lekker patat konden eten. In de middag een leuk optreden aan de ouders om al de geleerde acts te kunnen laten zien. Wat hebben alle kinderen van heel de school een geweldige show gegeven. De dag hebben we afgesloten met een heerlijk ijsje. Wat een top dag was dit. Heerlijk weer, lekker zonnetje, patatje en ijsje, blije, vrolijke en lachende gezichtjes,... wat willen we nog meer? Wat een fantastische, geslaagde dag!


24 jun 2022 - Musical groep 8
Preview foto Vandaag mochten de kinderen gaan kijken naar de musical “J8chtseizoen” van groep 8. Wauw, wat een super leuke musical en wat hebben de kinderen het goed gedaan. Wij zijn trots op groep 8.

19 jun 2022 - Vaderdag

Vaderdag!!! De kids hebben weer hun best gedaan en vandaag mogen ze dan eindelijk hun eigen verrassing geven aan de belangrijkste man in hun leven, papa! Ze hebben een t-shirt met een foto erop en een grote envelop gemaakt. Vaders geniet ervan, jullie verdienen het. Fijne vaderdag voor alle vaders. Maak er samen een mooie en liefdevolle dag van!

 


16 jun 2022 - Sealife en Scheveningen

Een fantastische dag in Scheveningen. Geheel verzorgt door de ABN AMRO Foundation. We zijn opgehaald met een bus, hebben mooie dieren mogen bewonderen in Sea Life, lekker rennen en spelen op het strand, pootje baden in de zee, een verzorgde lunch met lekkere broodjes en fruit en tot slot nog een lekker ijsje. Niet te vergeten hoe mooi en warm weer we hadden. Heel veel dank voor deze bijzondere, leuke, leerzame en mooie dag! Het was top!

 


06 jun 2022 - Sportclinic KangooShoes
Wow, dit was echt heel erg gaaf!

De kinderen hadden een sportclinic KangooShoes. In het begin was het best even vreemd en wennen, maar toen de kinderen gewend waren gingen ze als een speer. Wat een leuke, leerzame en intensieve sportles was dit...

Gelukkig hebben we het volgende week nog een keertje!


08 mei 2022 - Moederdag
Ook dit schooljaar hebben de kinderen natuurlijk weer hun best gedaan om een mooi moederdag cadeau te maken. Lieve moeders geniet van jullie dag!


21 apr 2022 - Boekendozen
Wat hebben de kinderen mooie boekendozen gemaakt. Wat was de bedoeling; boek lezen, minimaal 5 voorwerpen in een doos doen die met het boek te maken hebben. Een kaartje eraan met waarom het bij het boek hoort. Je boek en een samenvatting in de doos en tot slot je boekendoos nog leuk versieren. Wat ben ik een trotse juf. Ik heb met zoveel plezier de boekendozen zitten bewonderen. Vandaag mochten de kinderen allemaal nog even kort hun boekendoos showen en er kort iets over vertellen. Doel: lezen leuk maken en de kinderen op een leuke manier voorbereiden op een boekbespreking.


14 apr 2022 - Paasviering
Wat een gezellige dag! Spelletjes spelen, apenkooi tijdens de gymles, chocolade eieren zoeken en het gouden ei vinden, suikerspin snoepen en heerlijk lunchen samen met groep 6. Waarom 1 groep als het ook gezellig samen kan. Wat hebben we een leuke en gezellige paasviering gehad!


30 mrt 2022 - Zwemdiploma A gehaald
Preview foto Jeeeh, wij zijn blij!!!

Deze 3 kanjers hebben hun zwemdiploma A gehaald.

Super gefeliciteerd lieverds, jullie hebben het super goed gedaan!


24 feb 2022 - Carnaval
Preview foto Carnaval, wat een fantastisch feestje hebben we gehad. De kinderen zagen er allemaal weer feestelijk, leuk en gezellig uit. We hebben een spelletjes circuit gehouden door de groepen 5,6,7 en 8 heen. Muziek op en de polonaise door de school. Wat fijn dat we dit gezellige feestje toch hebben kunnen vieren.

24 feb 2022 - Afscheid nemen van juf Zehra
Preview foto Vandaag hebben we afscheid genomen van onze lieve juf Zehra. Haar LIO, laatste stukje van de PABO, zit erop. Je bent een top juf! We (juf Angela en de kinderen) hebben van jou genoten. Samen met de kinderen waren we een top team. We hebben zoveel leuke momenten meegemaakt. De kids en ik gaan je missen in groep 5. Want, we hebben ook goed nieuws. Juf Zehra is aangenomen en komt 3 dagen bij ons op school werken. Zo kunnen we je toch nog regelmatig zien en van jou genieten.

23 feb 2022 - Klas versieren
Samen, met elkaar de klas versieren want morgen vieren we Carnaval


17 feb 2022 - Uitstapje theater voorstelling “Superjuffie”
Preview foto Wat een geweldige ervaring en belevenis weer. Vandaag een uitstapje naar theater voorstelling "Superjufie". Eerst gingen we met de tram. De kinderen vonden dit al erg leuk. Met de tram over die mooie witte Erasmusbrug, "wow", hoorde we. Daarna moesten we een stukje lopen richting de bibliotheek. We kwamen langs de mooiste gebouwen van onze mooiste stad. Zo zagen we de Markthal, het potlood gebouw, de Kubuswoningen en natuurlijk de grote bibliotheek. Wat was dit mooi en leerzaam om te zien. Aangekomen bij het theater van de bibliotheek kregen de kinderen een leuke en vrolijke voorstelling te zien over het boek Superjuffie. Wat een leuke voorstelling en wat een geweldige dag!

15 feb 2022 - Rekenspelletjes middag
Preview foto Op dinsdagmiddag doen wij vaak rekenspelletjes middag. Een uur lang spelletjes spelen en tegelijk heel veel rekenen en leren. Hoe leuk en fijn om samen met je vriendjes, spelend met veel plezier ook veel te leren. Meestal maken we 3 of 4 groepjes en gaan we in een circuitvorm aan de slag. Zo draaien de groepjes steeds en kunnen de kinderen verschillende spelletjes spelen. 

30 jan 2022 - Online thuisonderwijs

Na een lange week online thuisonderwijs via teams omdat er Corona besmettingen waren bij kids, gezinnen en bij mijzelf mogen we morgen eindelijk weer naar school. Juf Zehra en ik (juf Angela) zijn super trots op hoe de kinderen online de lessen hebben gevolgd en gemaakt. Zo konden we elke dag lekker door met de lesstof. Elke dag was een feestje om jullie 2 keer online te zien, te zwaaien naar elkaar en de lessen te geven. Toppers zijn jullie! Morgen zien we elkaar weer,... hopelijk weer compleet en gezond!


17 dec 2021 - Juf Louisa met pensioen
De afgelopen weken heeft groep 5 veel voorbereidingen gehad voor het afscheid van onze lieve directeur juf Louisa. Vandaag was dan echt haar laatste werkdag met de kinderen op OBS De Akkers. Groep 5 heeft voor haar een wensenboek gemaakt waarin alle kinderen iets liefs hebben geschreven aan juf Louisa. We hebben ook een memory spel gemaakt waarbij elk kind een eigen kaartje heeft ontworpen. Zo kan juf Louisa tijdens haar pensioen vaak een spel spelen en natuurlijk aan ons denken.

Samen met groep 6 hebben wij een ABC geoefend. In tweetallen hebben de kinderen van groep 5 en 6 ieder een letter van het alfabet met een tekst voorgelezen aan juf Louisa. De tekst ging natuurlijk over juf Louisa.

Tot slot hebben wij het afscheid afgesloten door samen met groep 6 het lievelingslied van juf Louisa te zingen, I won't give up. Jeetje, wat hebben de kinderen dit mooi gezongen! Iedereen had kippenvel en we werden er ook allemaal wel emotioneel van, zo ontzettend mooi. Wat hebben we juf Louisa een mooi afscheid kunnen geven! Van juf Louisa kregen we nog een heerlijk gebakje. Wat gaan we juf Louisa missen!

  


17 dec 2021 - Kerstviering 2021
Preview foto Gelukkig hebben we voor de laatste schooldag toch nog een leuke kerstviering kunnen regelen. Het begon vanmorgen vroeg op het schoolplein waar wij de kinderen ontvingen met gezellige muziek. Dat werd dus dansen en zingen met de groepen 5,6 en 7. Wat een gezellige sfeer!

Daarna zijn we om half 9 de klas in gegaan. 

In de klas zijn we eerst gaan knutselen en zongen we nog gezellig verder met allemaal kerstliedjes. Daarna hebben we een modeshow gelopen. Want mijn lieve kinderen zagen er allemaal zo ontzettend mooi uit. Iedereen heeft een modeshow over de tafels heen gelopen. Wow, over de tafels heen, ja vandaag mag dat. Jeetje, wat was dit leuk!

Daarna hebben we samen de tafels gedekt en begon onze kerstviering met een heerlijke high tea. Warme-, koude-, hartige- en zoete hapjes. Het was allemaal heerlijk. De kinderen hebben er van genoten. Tot slot samen nog gezellig het stoelendansspel gespeeld. Wat een leuke dag. De middag stond in het teken van het afscheid van juf Louisa. Ondanks dat de school helaas eerder dicht moet i.v.m. de Corona maatregelen hebben we er met elkaar nog een super leuke kerstviering van kunnen maken.


07 dec 2021 - Verven op de ramen
De winter is aangebroken en natuurlijk moeten wij daar in de klas ook weer iets leuks mee doen. De juf had de kinderen beloofd dat zij op het raam mochten gaan verven. Belofte maakt schuld, dus daar gingen we. De kinderen moesten in twee-tallen samen een sneeuwpop maken. Overleggen, bespreken, samenwerken, creatief bezig zijn en tegelijk heel veel lol en plezier hebben. Ik kan alleen maar een trotse juf zijn en zeggen, wauw! Kijk eens wat een super mooie resultaten. Hoe leuk en gezellig is dit in de klas, maar zeker ook aan de buitenkant.

 


07 dec 2021 - Sinterklaasfeest
Preview foto Gelukkig mocht Sinterklaas langskomen op De Akkers. In de klas hebben we een gezellige speelochtend gehad met natuurlijk lekkere kruidnoten, speculaasjes en chocolademelk. Op afstand mochten wij ook nog even op bezoek bij de lieve Sint. Daar hebben de kinderen gezongen, dansjes gedaan en kleine optredens. Het was een feest! Tot slot kregen alle kinderen nog een cadeau van Sint en Piet. Wat een blije koppies! Dank u wel lieve Sint en Piet voor deze leuke cadeaus en het leuke feest!

07 dec 2021 - Pietengym
Preview foto Dit blijft toch gewoon leuk! Ook dit jaar weer Pietengym. Wat hebben de kinderen het goed gedaan. Klimmen op schuine daken, slingeren in de touwen van dak naar dak, koprollen, cadeau'tjes mikken in de schoorsteen. Wat was het weer een feest en plezier om te doen. Al mijn liefste kinderen hebben het zo goed gedaan dat zij eigenlijk wel een Pietje kunnen zijn. Daarom hebben zij allemaal een Pietendiploma gehaald!

07 dec 2021 - RommelPiet
Preview foto Jeetje, jeetje! Vannacht is rommelPiet langs gekomen op OBS De Akkers. Groep 5 heeft hij ook dit jaar niet overgeslagen, wat een rommel! De kinderen hebben het heel snel opgeruimd, zodat het er nu allemaal weer normaal uitziet. Gelukkig heeft de rommelPiet wel iets achtergelaten voor de kinderen. Ze hebben allemaal heerlijke chocolade munten gekregen. Dankjewel Sint en rommelPiet

28 okt 2021 - Halloween knutselmiddag
Preview foto

Een groepsdoorbroken Halloween knutselmiddag. De kinderen van de groepen 4 t/m 8 gingen door elkaar en in alle groepen knutselen. Alle leeftijden, groot, klein, jong en oud door elkaar en plezier hebben! Dat is wat wij willen! De knutsels waren; een Groen monster, pompoen, spinnenweb met spin, spook en een vleermuis. Jeetje, wat was dit toch weer leuk, creatief, leerzaam en gezellig met elkaar.


08 okt 2021 - Vuilnismannen op bezoek
Preview foto We blijven doorgaan in het thema van de kinderboekenweek. Vandaag een ander beroep namelijk de vuilnisman. De mannen van Renewi kwamen de kinderen van groep 5 en 6 een uitleg geven over de werkzaamheden van een vuilnisman en het belang van hun beroep. Waarom is het afval scheiden zo belangrijk en wat gaan ze met het vuil doen. De kinderen hebben ook een uitleg gekregen over de vuilniswagen en zagen hoe deze mooie vrachtwagen echt werkt. Wow, dit was echt heel gaaf en bijzonder om te zien. Tot slot mochten de kinderen zelf in de vuilniswagen achter het stuur zitten. "Wow, juf, dit is echt heel vet" waren de woorden van de kinderen. Voor de les wilde niemand vuilnisman/ vrouw worden, maar na de les dachten de kinderen hier heel anders over. Een paar kinderen zien zichzelf later wel het vuil ophalen en heel veel kinderen willen wel die stoere vuilniswagen gaan besturen. Weer een geweldige dag en ervaring rijker!

07 okt 2021 - Gymclinic i game
Preview foto Tijdens de gymles hebben de kinderen een i-game clinic gekregen. Hierbij kregen de kinderen eerst een uitleg over het schieten met een pijl en boog. Daarna hadden de kinderen een levende game. Ze moesten elkaar proberen te raken en hadden dan ook net als in een game levens. Wat een leuke, leerzame, fanatiek en sportieve les.

06 okt 2021 - Schoolreis De Efteling
Preview foto Super leuke schoolreis naar De Efteling!

Wat hebben de kinderen genoten van een super leuke schoolreis. Ondanks het regenachtige weer hebben we veel kunnen doen. Veel attracties gedaan en het sprookjes gezien. Wij hebben vrolijke kinderen met blije gezichtjes gezien. Een fantastisch geslaagde dag!


05 okt 2021 - Politie les
Preview foto Om in het thema van de kinderboekenweek te blijven "Wat je worden wil" kwam vandaag wijkagent Marjolein bij ons op bezoek. Ze heeft de kinderen van groep 5 en 6 een uitleg gegeven over haar werkzaamheden als politie agent. Wat doet de politie allemaal, wat hebben ze allemaal bij zich en wat hebben ze allemaal in een politie-auto liggen en vooral waarom. Tijdens het bezoek werd ik (juf Angela) nog even als voorbeeld gearresteerd en mochten de kinderen heel stoer nog even in de politie auto zitten. Wat was dit een leuke, leerzame en bijzondere les!

04 okt 2021 - Opening Kinderboekenweek 2021
Preview foto Vandaag een spectaculaire opening van de kinderboekenweek. Het thema van dit jaar is “Wat ik worden wil”. De leerkrachten gingen daarom geheel in thema. Iedereen kwam als een beroep. Op het schoolplein hebben we voor de kinderen een modeshow gehouden. Laat de kinderboekenweek maar beginnen. Wij hebben er zin in!!!


28 sep 2021 - Rekenspelletjes
Preview foto Vandaag aan de slag met rekenspelletjes. Spelend leren is natuurlijk het leukste om te doen. Samen werken, samen spelen, plezier en gelijk aan het leren! Beter kan het niet!

Vandaag 3 nieuwe spellen. Tafelspel, getallen op volgorde leggen, straatje leggen (met getallen boven de 100). 


30 aug 2021 - Welkom in groep 5
Schooljaar 2021-2022 gaat van start. Wij hebben er heel veel zin in en hopen op een leuk, gezellig en vooral leerzaam jaar!


16 jul 2021 - Laatste schooldag
Preview foto En dit was het dan,... de laatste schooldag van 2020-2021, groep 5 is een feit. Wat is dit leuke, gezellige maar ook "gekke" Corona jaar voorbij gevlogen. We hebben met elkaar zo'n leuke tijd gehad. Jullie zijn zo'n leuke groep met elkaar. Wat ga ik jullie missen.

Vandaag nog een gezellige dag samen gehad en afgesloten met een groepsknuffel!

Ik wil iedereen bedanken voor het leuke schooljaar. Gelukkig zie ik jullie volgend schooljaar nog vaak genoeg voorbij komen. 

Ik wens iedereen een heel leuke, gezellige en vooral gezonde en zonnige zomervakantie toe!


12 jul 2021 - Juffenfeest
Wat een feest! Speciaal voor de kinderen en de juffen een juffen feestdag. Voor de kinderen stonden er twee springkussens op het schoolplein. Er kwamen ook twee foodtrucks het plein op rijden. Voor ieder kind een zak patat met saus en een ijsje. In de klas hebben we spelletjes gespeeld en de dag afgesloten met een cadeau voor ieder kind. Ze kregen een waterspuit waar ze hopelijk in de zomervakantie nog veel plezier mee zullen hebben. Wat was het toch een leuke, gezellige, te "gekke" en vrolijke dag! Veel lachende en vrolijke gezichtjes. Daar doen we het voor!

 


08 jul 2021 - Musical groep 8
Preview foto Vol trots hebben wij (groep 5) mogen kijken naar de musical van groep 8. Zo leuk om onze vrienden uit groep 8 op te zien treden. Wat deden jullie het goed! Wij wensen groep 8 morgen veel succes bij het optreden in het theater. Dat gaat vast goedkomen!

07 jul 2021 - Diploma zwemmen
Preview foto Deze zwemtoppers hebben nog net voor de zomervakantie hun zwemdiploma gehaald. Ik ben super trots op jullie!!!

20 jun 2021 - Fijne vaderdag!!!
Vandaag wensen wij alle lieve vaders een fijne vaderdag toe.

De kinderen hebben weer erg hun best gedaan om een mooi, liefdevol cadeau voor jullie te maken. Dit keer een sleutelhanger en een t-shirt tasje.

Veel plezier papa’s!!!

 


09 mei 2021 - Fijne moederdag!!!
Wij wensen alle lieve moeders een fijne moederdag toe.

De kinderen hebben weer erg hun best gedaan om een mooi, liefdevol cadeau met briefje voor jullie te maken.

 


23 apr 2021 - Koningsspelen 2021
Wat hebben we samen een leuke en gezellige dag gehad!

De school/ klas kleurde vandaag speciaal voor de Koningsspelen rood, wit, blauw, oranje. Op school aangekomen kregen de kinderen die wilde schmink op hun gezicht. We hebben het Koningsspelen lied gezongen, samen gespeeld in de klas, knutselen, buitenspelen, dansjes gedaan voor het bord, samen gezellig kletsen en veel lol gehad.

Tot slot de dag afgesloten met lekkere chippies en wat drinken.

Koningsspelen 2021 was top!

 


23 apr 2021 - Start de Koningsspelen
Juf Ellis & juf Angela zijn er klaar voor. 

Laat de kinderen maar komen!!!

  


14 apr 2021 - Diploma zwemmen
Vandaag hebben deze kanjers hun A-diploma gehaald!

Wij zijn super trots op jullie!!!


01 apr 2021 - Paasfeest
Wat een geweldige dag. Na een tijd van minder leuke dingen; feestjes die niet door konden gaan en een lockdown konden we vandaag eindelijk op een gepaste manier het paasfeest vieren.

De kinderen (en juffen) mochten vandaag in pyjama/ onesie of badjas naar school toe komen. In de klas deden wij een modeshow, gingen we leuke paasplacemats kleuren en hebben we chocolade paaseieren gezocht. Natuurlijk hadden we ook een gouden ei. De winnaar kreeg een chocolade paashaas. Na lekker te hebben buitengespeeld en nog even wat spelletjes in de klas zijn we samen gaan lunchen. Speciaal voor Pasen pannenkoeken! Wat een feest!

   


25 mrt 2021 - Lente bloemen op de ramen
Dit wilde de kinderen zo graag een keer doen. Verven op de ramen, nou vooruit dan maar. Iedereen heeft zijn/ haar eigen bloem mogen verven. Wat geeft het van binnen en buiten een mooi, vrolijk en gezellig uitzicht.


07 dec 2020 - Knutsel sterren
Preview foto Wat een fantastische tijd is het nu. Kerstmuziek aan en gezellig met elkaar knutselen. Vouwen, plakken en dan deze mooie sterren als resultaat. Ze stralen in de klas!

04 dec 2020 - Sinterklaasfeest
Wat hebben wij een super Sinterklaasfeest gehad. De kinderen waren heel erg blij met hun fantastische cadeau en al het lekkers. Dank u wel Sinterklaas en Pieten, tot volgend jaar!    

 


25 nov 2020 - RommelPiet is in de klas geweest
  

24 nov 2020 - De schoentjes zijn gezet
Wij hebben onze schoentjes netjes gezet. Nu maar hopen dat de Pieten langs komen.


23 nov 2020 - Onze vrolijke Pietjes

13 nov 2020 - Sinterklaasschoentjes kleuren
Preview foto Na een dag (eigenlijk een week) heel hard werken hebben we de week afgesloten door vanmiddag gezellig met elkaar Sinterklaasschoentjes te gaan kleuren. De kinderen zaten gezellig bij elkaar, muziekje aan,... wat een top vrijdagmiddag! 

Sinterklaas kan komen! :)


06 nov 2020 - Nationaal schoolontbijt
Jammie, wat hebben de kinderen genoten van een heerlijk schoolontbijt. Even een moment om het ontbijt de aandacht te geven. Ontbijten is een belangrijke start van de dag. Je buik/ lichaam heeft voeding en kan aan de slag. Verder is je ontbijt belangrijk om jezelf goed te kunnen concentreren. Dat moeten de kinderen natuurlijk heel de dag op school.

De kinderen hebben heerlijk zitten smullen!


30 okt 2020 - Nieuwe schoolbibliotheek
Jeeeh, vandaag mochten wij voor het eerst een boek gaan zoeken in onze super nieuwe schoolbibliotheek. De school heeft voor een groot bedrag nieuwe leesboeken mogen kopen. Kijk eens hoeveel mooie, nieuwe, leuke leesboeken wij nu hebben. Elke vrijdag mogen de kinderen een nieuw leesboek gaan uitzoeken bij juf Janet.

Veel lees plezier groep 5!!!


05 okt 2020 - Schild maken
Preview foto Nog steeds helemaal in het thema van de kinderboekenweek “En toen,...”. De kinderen hebben prachtige schilden gemaakt met hun eigen initialen erop (eerste letter van hun voornaam en hun achternaam). Ik ben er zo trots op! Ze zijn super mooi!

01 okt 2020 - Kastelen en oude gebouwen
Vandaag mooie “oude” geschiedenis gebouwen gebouwd. Wat zijn ze mooi gelukt! Tijdens NPRZ hebben de kinderen een mooi kasteel gemaakt. Ook deze resultaten zijn prachtig. Dit is zo’n leuk thema, morgen gaan we weer verder!

 


30 sep 2020 - Kinderboekenweek is geopend!!!
Preview foto Vandaag is de kinderboekweek gestart. Het thema dit schooljaar is “En toen,...”. Het staat dus geheel in het thema van de geschiedenis/ vroeger. In groep 5 gaan wij het hebben over De Middeleeuwen en dan vooral over de Ridders en kastelen.

Gisteren hebben we al een bezoek gehad van een juf van de bibliotheek. Zij kwam ons een les geven over boeken en vooral de boeken die met dit thema te maken hebben.

Ik (de juf) zal iedere dag een verhaal voorlezen uit het boek, Lang geleden. Dit boek heeft verhalen over verschillende tijdperken uit het verleden. Verder gaan wij veel leuke activiteiten en lessen doen die met dit thema te maken hebben. Vandaag stond de taalles in dit thema. De kinderen moesten zelf een verhaal verzinnen en schrijven over ridders en kastelen. Ze zijn super leuk geworden!!! Op naar nog meer leuke lessen. Blijf de site in de gaten houden!

 

Op de foto staat juf Ellis als Egyptische vrouw, juf Monique als Indiaan en juf Angela als jonkvrouw.

Zo hebben wij vanmorgen de kinderen verwelkomt en de kinderboekenweek geopend!


21 sep 2020 - Week tegen pesten
Preview foto Een heel belangrijk en verschrikkelijk onderwerp “pesten”. Deze week is het de “Week tegen pesten”. Eigenlijk moet elke week zo zijn, maar helaas is dat niet zo! In groep 5 besteden wij extra aandacht aan het pesten en vooral het voorkomen hiervan. Waarom pesten mensen, wat doet dat met iemand, hoe voel je jezelf dan, hoe kunnen we het oplossen of voorkomen. Vandaag hebben we het jeugdjournaal over pesten bekeken en zijn we aan de slag gegaan. We hebben een klassengesprek gehouden over pesten en over hoe het voelt. We hebben een woordweb gemaakt met wat je doet als je pest en een woordweb met hoe je jezelf voelt in vrede. Er was één ding heel erg duidelijk,... wij leven liever in vrede met elkaar! Morgen gaan we weer verder met dit onderwerp.

31 aug 2020 - Welkom in groep 5
Preview foto Het nieuwe schooljaar kan beginnen!

Wij hebben er heel erg veel zin in!

Groep 5 gaat natuurlijk verder waar de kinderen in groep 4 gebleven zijn.

Natuurlijk komen er ook nieuwe vakken bij. Zo krijgen de kinderen dit schooljaar Engels, aardrijkskunde en geschiedenis.

Met rekenen, taal, spelling en lezen gaan we verder en komen er weer nieuwe en moeilijkere onderwerpen aan de orde.

Dit schooljaar hebben de kinderen ook weer schoolzwemmen.

Met elkaar gaan we er een leuk, gezellig en vooral leerzaam schooljaar van maken!

 


17 jun 2020 - Vaderdag en moederdag
Preview foto Speciaal voor de papa’s en mama’s!

Een verrassing voor vaderdag en nog voor moederdag,... spannend!


24 apr 2020 - Fijne vakantie!!!

15 apr 2020 - Bedankt voor alles!!!

Lieve leerkrachten, kinderen, ouders, verzorgers,
(en eigenlijk ook al die hard werkende mensen in de wijk, stad en het land)

Wij willen namens groep 5 iedereen bedanken voor al jullie hulp, inzet, harde werken en geduld.
Zonder jullie is het leren, werken en vooral gezond blijven op afstand niet mogelijk!!!
Het is voor iedereen een vervelende tijd, maar iedereen doet hard zijn best!
Samen met elkaar zijn wij 1 groep, school, team. Ook al zijn we ver weg.

Wij waarderen dit enorm en zijn jullie ook allemaal erg dankbaar!
Daarom hebben wij voor jullie een bedankje, een opkikkertje, een wens of gewoon een lieve boodschap gemaakt!
Hopelijk worden jullie er vrolijk van en geeft het weer even de moed om door te gaan!

Wij missen jullie allemaal! Hopelijk tot heel snel!
Blijf gezond

Liefs, groep 5

 


09 apr 2020 - Paaspresentje
Vandaag ben ik (juf Angela) samen met juf Ellis gezellig langs alle kinderen geweest. We hebben de kinderen van groep 5 en 8 een paaspresentje met een kaartje gebracht. Voor de kinderen was dit erg onverwachts.

Wij missen jullie en zijn zo trots op jullie, dus jullie verdienen het!


03 apr 2020 - Trots op jullie!!!
Wat ben ik trots op jullie! Deze week hebben jullie voor het eerst online kunnen werken. Ik zie dat jullie al veel hebben geoefend en hard hebben gewerkt. Verder krijg ik nog regelmatig leuke foto's van jullie binnen. Ik zie jullie dan werken, tekeningen van de 30 dagen opdracht, boekbespringen,... Door die foto's en filmpjes komt er altijd een glimlach op mijn gezicht. Ga zo door, kanjers!