Groep 6

 Safia Es -Saadi   werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag

                                                

 

BERICHTEN

23 jun 2020 - schooltuin
Preview foto Vandaag is onze groep voor het eerst coronaproof naar de schooltuin geweest. De leerlingen hebben hard gewerkt: onkruid uit de tuin gehaald, gezaaid, plantjes gepoot en tenslotte ook nog sla en andijvie geoogst. Het was heerlijk om zo bezig te zijn.

17 apr 2020 - schooltuin
Preview foto Ook in deze rare corona tijd gaan de lessen schooltuin digitaal door. De leerlingen zijn er leuk mee bezig thuis en met resultaat. 

10 apr 2020 - Paasgroet
Preview foto Ik wens alle leerlingen en ouders van groep 6 een heel goed, gezellig en veilig Pasen.

10 apr 2020 - 2 hardwerkende zussen
Preview foto In deze bizarre tijd krijgen we mooie plaatjes te zien. Zo zijn deze twee zussen uit groep 5 en 6 samen heel hard aan het werk. Dat maakt ons trots. Complimenten dames!

31 mrt 2020 - digitaal werken 2
Preview foto En nog een harde werkster die het laat zien. Ik word hier heel trots van. 

31 mrt 2020 - digitaal aan de slag
Preview foto De leerlingen zijn aan de slag gegaan met het digitale onderwijs. Het is even wennen om niet naar school te kunnen, maar gelukkig heeft het team heel hard gewerkt om de leerlingen digitaal het een en ander te kunnen aanbieden.

Fijn dat er op deze manier gewerkt kan worden en dat de leerlingen foto's sturen. Top!!


22 mrt 2020 - bonenplantje
Preview foto Vandaag de eerste foto ontvangen van een leerling uit onze groep. Mooi om iets te horen en een foto te zien van dit bonenplantje. Ondanks het corona virus gebeuren er mooie dingen. 

18 mrt 2020 - Corona
Preview foto Wat een onwerkelijke situatie: de school dicht en geen leerlingen om ons heen. Gelukkig is iedereen nog gezond.

Mijn respect voor alle leerlingen en ouders die de pakketten werk zijn komen ophalen. Ik ben trots op jullie en ik hoop jullie snel weer in goede gezondheid terug te zien.


10 dec 2019 - kerstsfeer
Preview foto Direct na Sint is de groep weer in kerstsfeer gebracht.

10 dec 2019 - 5 december
Preview foto Het was een heerlijke surprise ochtend in groep 6

03 dec 2019 - Sint tijd
Preview foto Vandaag rook het heerlijk in groep 6. De leerlingen hebben kruidnoten gebakken. Natuurlijk hebben zij alles zelf klaar gemaakt.

Het smaakte prima.